Finsec 2017

27.9.2017

Safetor päätti konsernina osallistua Finnsec messuille ensimmäistä kertaa nyt vuonna 2017.

Organisaationa ensimmäistä kertaa Finnseciin turvallisuusalan kärkimessuille osallistuttaessa jännitti löytääköhän kukaan meidän osastolle. Ottaen vielä huomioon että uutena tulokkaana meille oli tarjolla reunapaikka hiljaisimmilta alueilta.

Messuille meiltä lähti hyvä edustus niin emoyhtiön Safetorin kuin tytäryhtiöiden Safety Solutionsin kuin Hakka Groundsinkin puolelta. "Malleina" osastollamme toimi DNP Unitin lääkäri ja vuoroesimies Kallinen.

Varasimme messuille jaettavaksi 1500kpl logollamme varustettua messukassia, mitkä täytimme tietenkin esitteillä ja kansanterveyttä silmällä pitäen erikoispainatettuilla Safetor-kondomeilla.

No miten messut sitten meni?

Arvasimme jo ennalta että erotumme massasta yhtiönä joka esittelee ns. sitä itseään eli turvallisuusalan kenttäpalveluita. Finnsec messuilla etenevä trendi tuntuu olevan turvateknologiassa.

Positiivisena yllätyksenä jouduimme huomaamaan että messuille tulleet 12 messu isäntää ja -emäntää olivat taukoamatta kiinni keskusteluissa niin asiakkaiden, opiskelijoiden kuin vaikuttajienkin kanssa. Erittäin imartelevaa oli myös huomata että kansanedustaja ja turvallisuusalan vaikuttaja Reijo Hongisto oli tullut vartavasten tapaamaan meitä messuille. Messukassit loppuivat jo ensimmäisenä päivänä ja jouduimme tilaamaan pikatoimituksella päätoimistolta Kauhavalta niitä lisää. Tämä tietysti vain positiivinen ongelma ja nimenomaan kassien menekki antoi meille ainoan lukeman kävijämääristä osastollamme, joka muodostui noin 3000 kävijän tienoille. Vaatimattomasti todettakoon että on luultavasti isoimpia kävijämääriä yksittäisellä osastolla Finnsec messuilla. Välillä kävi meidän 16m² avoteltta ahtaaksi :).

Summasummarum, messut menivät paremmin kuin hyvin ja Safetor tytäryhtiöineen tullaan myös jatkossakin näkemään Finnsec messuilla. Alhaalla myös artikkeli Helsingin Sanomista 23/09/2017 turvallisuus-teemanumerosta ja Safetor Konsernista.

@Hannes


Viimeisimmät kirjoitukset

Hakka Grounds ja Pohjanmaan Vapepa

Tosielämän Ghost Bustersiin verrattava Pohjanmaan Vapepa sai Hakka…

#GrowToBeAHero starttaa

​Menestyvän yhtiön vastuu yhteisöstään. Grow to be a hero -termin alla…

Vahvasti kiusaamista vastaan

Inspiroiduimme lyömään oman kortemme kekoon Presidentti Niinistön…

Finsec 2017

Safetor osallistui ensimmäisen kerran Finnsec messuille. Lue…

Defendo Kouluttajakoulutus

28.8 - 2.9.2017 järjestettiin ensimmäinen Defendo Blue ja Green…