#GrowToBeAHero starttaa

15.12.2017

Menestyvän yhtiön vastuu yhteisöstään.

Grow to be a hero -termin alla kulkevat Safetorin ja Hakka Groundsin hyväntekeväisyys kampanjat.

Tarkoitus on näyttää esimerkkiä yhteiskuntavastuun kantamisesta, haastaa muita tahoja mukaan ja ennen kaikkea herättää keskustelua kotiseudun tulevaisuudesta.

Vaikka hyväntekeväisyydellä, sponsoroinnilla ja PR työllä on aina myös liiketoiminnallisia tavoitteita yhtiön luotettavuuden ja tunnettuvuuden lisäämisessä, päätimme lisätä hieman ”sitä omaa särmää” valitsemalla lahjoituskohteen jonka toivomme herättävän keskustelua yhteiskunnallisesta hyvinvoinnista.

Yksityinen turvallisuus on noussut merkittäväksi tekijäksi julkisen turvallisuuden rinnalle tällä vuosikymmenellä. Ei ole makrokaavassa vaikea hahmottaa, että kun sosiaalinen pahoinvointi lisääntyy ja yhteiskunnan moniongelmaisuus ylittää julkishallinnon kestokyvyn, kasvaa yksityisen turvallisuusalan liikevaihto lisääntyneenä tilauskantana.

Tämä ei kuitenkaan pitkällä juoksulla korjaa ongelmien juurisyitä joita voidaan ehkäistä vain ennakoivalla toiminnalla ja aikanaan hyvinvoinnin yleinen murentuminen tulisi kääntymään jopa yksityisen turvallisuuden tuottajia vastaan. Täytyy myös muistaa, että menestyviä yhtiöitä voidaan rakentaa vain hyvinvoivissa yhteisöissä.

Kun ehdolle oli asetettu Seinäjoen keskussairaalan pikkulapsipsykiatrian yksikkö, jossa tarjotaan ennaltaekäisevää apua 0 -3 vuotiaiden lasten perheille mielenterveyden saralla, oli joulukuun valinta kristallin kirkas.

Yksikön henkilökunnan kanssa keskusteltuamme kävi ilmi että tilat oli rakennettu aikanaan eri tarkoitukseen ja aikuisille. Toive oli saada siitä enemmän lasten näköinen, missä ne elämän ensiaskeleet siihen parempaan suuntaan olisi hyvä ottaa.

Tämän johdosta päätimme lahjoittaa pienille lapsille sopivan sisustuksen ja lelut hoidon tueksi. Oli myös tietoinen päätös olla sitomatta tätä lahjoitusta ajankohdasta huolimatta Joulun teemaan.

Joulussa ei ole mitään vikaa, mutta aihe on ajankohtainen vielä tammikuussakin ja toivomme hyvän työn jatkuvan Kauppakadulla.

Lisää yksikön toiminnasta: http://www.epshp.fi/yksikoiden_sivut/psykiatriset_palvelut/lasten-_ja_nuorisopsykiatria/pikkulapsipsykiatrian_yksikko

Ps. ”Grow to be a hero” -kampanjalle etsitään jatkuvasti lahjoituskohteita: growtobeahero@safetor.fi


Viimeisimmät kirjoitukset

Hakka Grounds ja Pohjanmaan Vapepa

Tosielämän Ghost Bustersiin verrattava Pohjanmaan Vapepa sai Hakka…

#GrowToBeAHero starttaa

​Menestyvän yhtiön vastuu yhteisöstään. Grow to be a hero -termin alla…

Vahvasti kiusaamista vastaan

Inspiroiduimme lyömään oman kortemme kekoon Presidentti Niinistön…

Finsec 2017

Safetor osallistui ensimmäisen kerran Finnsec messuille. Lue…

Defendo Kouluttajakoulutus

28.8 - 2.9.2017 järjestettiin ensimmäinen Defendo Blue ja Green…